Concept

Helemaal op maat

De privé ruimtes van de huurder zijn volledig op vraag van de huurder in te delen én in te richten naar eigen smaak. Eventueel kunnen we er een architect bij betrekken, hij kan dit denkproces in goede banen leiden.

Hieronder een kantoorgebruiker van indeling en inrichting:

Eplan

Eplan is een software leverancier voor wereldwijd technische oplossingen in automatisatie , hydraulica, pneumatica,... Efficiënte workflows en procesondersteuning staan hierbij centraal. Klanten worden praktisch ondersteund door onder andere trainingen in Center26.

 

Total concept at a glance

Center26 is een bedrijfsgebouw dat in 3 bouwlagen kantoor en multifunctionele ruimte voorziet. Het gebouw bestaat uit 2 vleugels, waartussen zich een prachtig en ruim atrium bevindt. Het atrium geeft een extra uitstraling aan het gebouw en bijgevolg ook aan uw onderneming.

Boven in dit atrium bevindt zich een vergaderruimte met een extra terras op de 2de verdieping. U geniet hier van een prachtig uitzicht over de bosrijke omgeving.

Voor het personeel: twee ondergrondse parkeergarages, veilig, droog en altijd plaats.

Voor de bezoekers: een afzonderlijke parking voorzien aan de voorkant van het gebouw. De bezoekers zullen via de hoofdingang en het open atrium in stijl hun weg vinden naar uw kantoorruimte.

Eplan

Eplan Eplan Eplan

ComfortZone

ComfortZone Comfort Zone Comfort Zone Comfort Zone