Nieuws

IT-dienstverlener Norriq

Vrijdag 24 maart 2017

Norriq zal over enkele maanden zijn intrek nemen in Center26. Op het gelijkvloers van Center26 nemen ze een kantoorruimte van omgeveer 700 m² in gebruik. Hiervoor worden op dit ogenblik nog aanpassingen uitgevoerd.


Binatone Communications trekt naar Center 26

Zondag 14 juni 2015

Binatone dat tot voor kort gevestigd was in Houthalen-Helchteren kiest voor Center 26 als nieuwe uitvalsbasis. Center 26 Lummen wordt de Europese vestiging voor deze firma, Binatone produceert en verdeelt telefonie, multimedia en andere elektronica. De firma zal zijn intrek nemen in de rechtervleugel op de eerste verdieping.

Voor meer informatie over Binatone klik hier


Beeldhouwer Bollen fleurt Center26 op

Donderdag 22 september 2011

In het atrium  van Center26 worden er momenteel beeldhouwwerken tentoongesteld van kunstenaar Jos Bollen. Het zijn menselijke sculpturen uit brons materiaal, verhoogd op een staander. In het cafetaria zijn ook schilderijen van Jos te bewonderen. Zowel de beelden als schilderijen worden bij tijd en stond gewisseld. Voor meer info over zijn werken, surf naar Jos Bollen's website.


Randstad Jobcafé 21 september

Vrijdag 16 september 2011

Randstad Limburg gaat op woensdag 21 september in Center 26 in Lummen tijdens het JobCafé op zoek naar zo’n honderd werknemers.

Randstad heeft in Limburg een groot tekort aan bedienden. Zo is er nood aan finance & accounting specialisten, logistiek bedienden, office experten, paramedici, verpleeg- en zorgkundigen, technische bachelors/masters, klantendienstmedewerkers en accountmanagers.

Vandaar dat Randstad Limburg een JobCafé organiseert waarbij er uitgebreid informatie wordt gegeven over de openstaande vacatures.  Het JobCafé van Randstad Limburg heeft plaats op woensdag 21 september in Center 26 in Lummen van 14 tot 21 uur. Meer info

Bron: www.limburg-actueel.be


Randstad professionals komt naar Lummen

Vrijdag 1 april 2011

Randstad professionals was al geruime tijd op zoek naar een goede nieuwe uitvalsbasis die een centrale ligging combineerde met kwalitatieve kantoren. Randstad brengt in april en mei meerdere divisies over naar Center26 en bezet over 2 verdiepingen gespreid iets meer dan 1000 m².


Demetris kiest voor Center26

Maandag 3 januari 2011

Demetris, een onderdeel van de BNP Paribas groep, zal in maart verhuizen van haar huidige zetel in Hasselt naar een ruimte van een 350 m² op de 2de verdieping in Center26. Demetris biedt woonkredieten aan, aangepast aan de noden van haar cliënten, zijnde makelaars in financiele producten.


Yokohama Belgium neemt Center26 kantoor in gebruik

Maandag 10 mei 2010

Yokohama Belgium is verdeler van hoge kwaliteitsbanden. Deze Japanse firma kiest er voor om vanuit Lummen de verdeling voor de Belgische markt te doen. Verhuis wordt verwacht half mei 2010.


Biohorma Belgium kiest voor Center26

Vrijdag 23 april 2010

Biohorma is verdeler van natuurlijke voedingssupplementen zoals o.a. de producten van dokter A. Vogel. Deze firma, met roots in het Nederlandse Elburg zal vanaf heden de Belgische markt bewerken vanuit Center26.


Execon neemt nieuwe kantoren in gebruik

Vrijdag 1 januari 2010

De Lummense bouwfirma Execon zat reeds een tijdje met plaatsgebrek in hun vorige vestiging in de kerkstraat. Heden nemen zij hun intrek in Center26 voor de verdere uitbouw van hun activiteiten.


Trinicom is vijfde partij die kiest voor Center26

Donderdag 1 oktober 2009

Trinicom is een softwareleverancier voor het afhandelen van al uw klantencontacten. Zij zullen inhuizen in november en stellen een vijtal mensen te werk


Comfort Zone trekt in na 40 dagen indelingswerken!

Vrijdag 10 juli 2009

In een recordtijd van 40 dagen aanpassingswerken werd een volledig nieuwe binnenafwerking op maat van Center26 afgewerkt, dit inclusief het meubilair en de sfeerverlichting. Kortweg: Comfort Zone welcome in the Belgian Zone!

Enkele beelden van Comfort Zone


Comfort Zone huurt 300 m² in Center26

Donderdag 28 mei 2009

Comfort Zone ondertekent een huurcontract van 300 m². Deze firma verdeelt spa- en wellness belevingsproducten en zocht een vestiging voor de Belux. De Nederlandse moedervennootschap geeft de voorkeur aan Center26 in Lummen voor het opzetten van haar Belgische activiteiten.


Center26 krijgt 2 nieuwe bewoners

Maandag 4 mei 2009

In mei zijn er 2 nieuwe huurders ingetrokken in Center26: Union Electric Steel en Trisinvest. Union Electric Steel is een amerikaanse firma die actief is in de bouw van staalwalsen. De firma neemt in Lummen de commercialisatie en verkoop voor de Europese en Aziatische markt voor haar rekening.

Trisinvest is de vastgoed zustervennootschap van SBO, Staalbouw Overpelt.

Beide bedrijven vestigen zich op de gelijkvloerse verdieping in het nieuwe gebouw.


Center26 wordt in gebruik genomen: Eplan verhuist

Maandag 30 maart 2009

Een heuglijke dag vandaag! Eplan's nieuwe kantoren worden in gebruik genomen. De verhuis is best vlot verlopen. Wil je zo'n verhuis eens zien gebeuren? Neem dan zeker eens een kijkje op: www.eplangoescenter26.be


De kantoren zijn afgewerkt op maat en bevatten onder andere een seminar room, lounge en trainingroom, een demo en showroom. Eplan's medewerkers werken in een moderne open office structuur die toch voldoende afscherming biedt om individueel te werken.


Begin bouwwerken

Maandag 3 maart 2008

De funderingen van center26 worden uitgepaald, uitgegegraven en volgestort. Hiermee wordt de start gegeven aan een 5 bouwlagen tellend multifunctioneel kantoorgebouw.

 

Center26

Center26 biedt ruimtes aan vanaf 250 m²